MG ZS EV Hindistan’da Rs 20.88 Lakh’de piyasaya sürüldü, 340 Km All-Electric Menzili

MG, Hindistan'daki ZS elektrikli SUV'yi Excite varyantı için 20.88 lakh ve Exclusive varyantı için 23.58 lakh'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürdü.

Bununla birlikte, MG ZS EV’yi zaten rezerve eden müşteriler (rezervasyonlar 17 Ocak’ta kapanana kadar), Rs 1 lakh’tan özel bir fayda elde edecek, bu da Excite’ın 19.88 lakh’ta ve Exclusive 22.58 lakh’da (tüm fiyatlar) ex-showroom, belirli beş şehirde). Ücrete ev tipi bir AC şarj cihazı ve bir güç kablosu dahildir.

Şirket, otomobil rezervasyonlarını sadece 17 Ocak’ta kapatmak için 23 Aralık’ta açmıştı. Heyecanlı ve Özel olmak üzere iki varyantta geliyor. Giriş seviyesi Excite varyantı işleri başlatır ve tavan rayları, deri koltuklar, çift camlı sunroof, PM2.5 hava filtresi, altı yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, yağmur gibi birkaç eksik elemanın yerine daha düşük bir fiyat etiketi sunar. algılama ön silecek ve iSmart EV 2.0 bağlı özellikler.

Bununla birlikte, portföy genelinde standart olan birkaç önemli özellik, 8 inç dokunmatik ekran, dört hoparlör, altı hava yastığı, lastik basıncı izleme sistemi ve ESP’yi içerir. Araca güç vermek, suyu zeminin altına monte edilmiş IP67 dereceli 44.5kWh pil paketinden alan bir elektrik motorudur. 143PS ve 353Nm tork üreterek 8.5 saniyede 100 km / s hıza ulaşmasına yardımcı olur.

Araba, tek bir şarjla 340km’lik bir beğeni topladı. 15 amperlik bir duvar prizine takıldığında, ZS 16-18 saat içinde tamamen şarj edilebilir. Şirket ayrıca bataryayı 6-8 saat içinde şarj edecek bir 7.4kW AC ev şarj cihazı da kuracak. Buna ek olarak MG, amiral gemisi bayilerine akünün yüzde 80’ini sadece 50 dakikada şarj edebilen 50kW DC hızlı şarj cihazı da kuracak.

Bunları da beğenebilirsin