Hyundai ve Kia, Geleceğin Mobilitesi Alanında Çalışmalar Gerçekleştiriyor

Hyundai Motor Group’a (Grup) bağlı kuruluşlar Hyundai Motor Company ve Kia Corporation, bugün FIFA ile uzun süredir devam eden ortaklıklarının 2030 yılına kadar yenilendiğini duyurdu. Yenilenen anlaşma, Grup’un yan kuruluşları Boston Dynamics ve Supernal’ı da bünyesine katıyor.

Yenilenen ortaklıklar, diğerlerinin yanı sıra merakla beklenen FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023TM ve FIFA Dünya Kupası 2026TM dahil olmak üzere çok çeşitli prestijli FIFA müsabakalarını kapsayacak. Hyundai ve Kia’nın FIFA’ya verdiği destek, kadın oyununun büyümesine ve gelişmesine yeni bir vurgu yaparak yirmi yılı aşkın bir süredir devam ediyor.

Hyundai
Hyundai and Kia Renew FIFA Partnerships through 2030, Boston Dynamics and Supernal to Show Future Mobility Solutions

“Dünyayı futbol aracılığıyla birleştirmek için çalışıyoruz”

FIFA ve Hyundai Motor Group, bu olayı anmak için bugün İsviçre’nin Zürih kentindeki merkezinde bir imza töreni düzenledi. FIFA Başkanı Gianni Infantino, anlaşmayı resmi olarak imzalamak için Hyundai Motor Grubu Başkanı Karl Kim ile el ele vererek, ortakların futbolu gerçekten küresel hale getirme konusundaki ortak kararlılığını simgeliyor.

FIFA Başkanı Gianni Infantino, “Hyundai ve Kia ile uzun süredir devam eden ortaklıklarımızı sürdürmekten heyecan duyuyoruz. “Yıllar boyunca, FIFA’yı destekleme konusundaki kararlılıklarını tutarlı bir şekilde gösterdiler ve turnuvalarımızın genel deneyimini geliştirmeye olan bağlılıklarına değer veriyoruz” dedi. “Bu yeni döneme birlikte girerken, Boston Dynamics ve Supernal’ın eklenmesiyle önümüzde uzanan beklentiler konusunda heyecanlıyız. Birlikte, dünyayı futbol aracılığıyla birleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Futbolun gücüyle dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara ilham veriyoruz”

Hyundai Motor Grubu Başkanı Karl Kim, “Hyundai Motor Grubu adına, futbol dünyasına uzun süredir devam eden taahhüdümüzü pekiştirerek FIFA ile ortaklıklarımızı genişletmekten onur duyuyoruz” dedi. “Bu yenilenen işbirliğine başlarken, mobilite çözümlerimizin ve ortak markalarımızın yeteneklerini küresel ölçekte sergilemeyi dört gözle bekliyoruz. FIFA ile birlikte, futbolun gücüyle dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara ilham vermeyi ve onları birleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

FIFA’nın resmi mobilite ortakları olan Hyundai ve Kia, FIFA’nın küresel etkinliklerinde ve yarışmalarında sorunsuz ve verimli ulaşım operasyonlarının sağlanmasında önemli roller oynamaya devam edecek. Otomobil üreticilerinin kapsamlı küresel dağıtım ağları sayesinde, ekiplerin, yetkililerin ve personelin sorunsuz hareket etmesini sağlayan FIFA için tüm ulaşım gereksinimlerini karşılayacak kapsamlı araç serileri sağlayacaklar.

Özellikle, Grup iştirakleri Boston Dynamics ve Supernal, FIFA ile yenilenen anlaşmaya katılarak, geleceğin mobilite markalarına ilgili uzmanlıklarını, teknolojilerini ve inovasyona yönelik sürdürülebilir yaklaşımlarını gerçekten küresel bir izleyici kitlesi önünde sergilemeleri için heyecan verici fırsatlar sağlayacak. Boston Dynamics, Grubun robotik alanındaki birincil iştirakidir ve Supernal, gelişmiş hava hareketliliği birimidir. Her iki yan kuruluş da, Grubun gelecekteki mobilite modlarını geliştirmeye yönelik akıllı ve sürdürülebilir mobilite çözümleri sağlayıcısına dönüşmesinin kilit parçalarıdır.

 

Bunları da beğenebilirsin