Yeni KIA Niro Görücüye Çıktı! (Galeri)

Yeni KIA Niro Görücüye Çıktı!

Beklendiği gibi, Kia Corporation, verimlilik ve sürdürülebilirliğe odaklanan yeni özelliklerle tamamlanan yeniden tasarlanan Niro’yu piyasaya sürdü. Hibrit, PHEV veya tam elektrikli model olarak yeni Kia Niro, Koreli otomobil üreticisinin emisyonları düşürmeye yönelik artan odağını temsil ediyor.

Niro, 2017 model yılında yeni bir hibrit araç olarak piyasaya çıktı. O zamandan beri bir PHEV versiyonunun yanı sıra 2018’de piyasaya sürülen ve Hyundai Motor Group kuzeni Kona EV ile bir güç aktarma sistemi konfigürasyonunu paylaşan tam elektrikli bir model katıldı.

Geçtiğimiz Haziran ayında, Kia’nın 2020 selefine kıyasla çok az değişiklikle de olsa 2021 Niro EV’yi duyurduğu haberini ele almıştık. Kia şimdi ABD web sitesinde 2022 Niro EV’nin reklamını yapıyor.

Bu gerçeğe rağmen, Kia Corporation, 2021 Seul Mobility Show’da görücüye çıkacak olan tamamen yeni bir Niro’nun görüntülerini bu haftanın başlarında yayınlamaya başladı. 17+ saatlik zaman farkı sayesinde, şimdi sıfırdan tasarlanmış tamamen yeni bir Niro’nun ilk görüntülerine sahibiz.

 

Bunları da beğenebilirsin