Elektrikli Piaggio Şubat Ayı İtibari ile Türkiye Yollarında!

Elektrikli Piaggio Şubat Ayı İtibari ile Türkiye Yollarında!

2021 yılında sürdürülebilir elektrikli mobilite araçları yatırımına hız kazandıran Doğan Trend Otomotiv, 2022 yılında da bu doğrultuda kusursuz İtalyan tasarımı Piaggio’nun %100 elektrikli Piaggio 1 modelini Türk motosiklet severler ile buluşturacak. Yalın, pratik ve hafif bir elektrikli scooter ile üstün kaliteli ve en gelişmiş teknolojilerle güvenlik özelliklerini bir araya getiren Piaggio, %100 elektrikli Piaggio 1 ile Türkiye sokaklarına çıkmaya hazırlanıyor. Kolayca çıkartılabilen bataryası ile birlikte üstün güvenlik özellikleri, yüksek bagaj kapasitesi ve ikonik tasarımıyla Piaggio 1, 1+ ve 1 Aktif olmak üzere üç farklı versiyonda %100 elektrikli scooter Şubat ayından itibaren Doğan Trend güvencesiyle Türkiye pazarına sunulacak.

Türkiye’de temsilciliğini Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı Piaggio Group motosiklet dünyasının en çok tercih edilen segmentlerinde modeller sunan öncü markaları bünyesinde barındırıyor. Piaggio, bu kaliteli ve yüksek talep gören modellerine scooter dünyasında devrim yaratan yepyeni %100 elektrikli bir model ekliyor. Arka tekerleğe entegre bir elektromotorla harekete geçen ve 50 cc scooterlar kadar güç üretebilen Piaggio 1 modeli ile e-scooter sınıfında bir çığır açan marka, şehir içi ulaşım için akıllı

 

İki farklı batarya tipine sahip üç farklı versiyon:

PIAGGIO 1
İki farklı renk temasıyla sunulan Piaggio 1, 10 kg ağırlığında 1,4 kWsa batarya ile donatılmış. 45 km/s maksimum hız, ECO* modunda 55 km’ye varan menzil, SPORTmodunda ise 48 km’ye varan menzil (WMTC verilerine göre) sunuyor.
PIAGGIO 1+.
15 kg ağırlığında daha yüksek kapasiteli 2,3 kWsa batarya ile donatılan Piaggio 1+ versiyonu, yine 45 km/s maksimum hız sunarken, ECO* modda 100 km’ye varan menzil, SPORT modda ise 68 km’ye varan menzil (WMTC verilerine göre) sunabiliyor.
PIAGGIO 1 ACTIVE
Tıpkı 1+ versiyonu gibi 15 kg ağırlığında daha yüksek kapasiteli 2,3 kWsa batarya ile tüketici ile buluşan bu versiyonun da maksimum hızı 45 km/s. Arka salıncaktaki kırmızı süslemeleriyle diğer versiyonlardan görsel olarak ayrışan Piaggio 1 Active versiyonu ECO* modda 85 km’ye varan menzil, SPORT modda 66 km’ye varan menzil (WMTC verilerine göre) sunuyor.

Kusursuz İtalyan tasarımı

Modelin kendine özgü tasarımı, kentsel elektrikli ulaşımın gerektirdiği minimalizmi benimserken, etkileyici tasarım, üstün malzeme kalitesi ve Piaggio scooter’larına özgü işçilik kalitesinden ödün vermiyor. Hem kompakt hem de koruyucu özelliklere ön grenajın üst kısımda Piaggio araçlarına özgü ‘kravat’ simgesi bulunuyor. LED farlar, aracın temiz ve kavisli yan hatlarını tamamlayarak dinamik görünümü destekliyor. Şık ve ince arka kısım ise yine LED ince stop lambalarıyla son buluyor.
Bunları da beğenebilirsin