Kullanıcı Deneyimi: BATTERYCharge 906

Kullanıcı Deneyimi: BATTERYCharge 906

Herkese Merhabalar! Elektrikli Araçlar Dergisi olarak bu yazımızda ams Osram’ın ürünlerinden BATTERYCharge 906 akü şarj cihazını sizlere tanıtacağız.

Ürünümüz 220 Volt elektrik enerjisi ile çalışıyor. Islak, jel tüm akü tiplerini şarj etme özelliğine sahip bir ürün olmakla beraber, 6V’da ve 12V’da  çoğu araç ve kamyonetlerdeki aküleri şarj etme yeteneğine sahiptir.

Akünün özelliklerine gelirsek;

  • Ters polarite ve kısa devre koruması gibi güvenlik özelliklerine sahiptir.
  • Dijital ekranı ile kolay kullanım sunar.
  • Otomatik bakım ve bekleme modu sayesinde aşırı şarj olma sorununu ortadan kaldırır.
  • Araç aküsü tam olarak şarj edildiğinde otomatik olarak uzun süreli bakım moduna geçer.
  • Araç aküsüne bakım yapar.
  • Kış modu bulunmaktadır.

Ters polarite ve kısa devre koruması gibi birçok güvenlik özelliğine sahip olan ve dijital ekranı ile kolay kullanım sunan bu özel ürün, pilin tamamen şarj olmasıyla birlikte otomatik olarak bakım ve bekleme moduna giriyor. Bu özelliği ile aşırı şarj olma sorununu da ortadan kaldırıyor.

Araç aküsü tam olarak şarj edildiğinde otomatik olarak uzun süreli bakım moduna geçen BATTERYcharge 906 ile şarj cihazı araç aküsüne bakım yapabiliyor.

Evet, yazımızda sizlere Osram’ın 6V ve 12V BATTERYCharge 906 ürününü anlatmaya çalıştık. Umarım yazımız ürünü satın almayı düşünenler için faydalı olmuştur. Güzel, pratik ve fiyat-performans bir ürün olması nedeniyle satın almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Garajınızda, bagajınızda bulundurmanız gereken bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Bunları da beğenebilirsin