GOCYCLE, E-Bisiklet Yarışlarında Rekoru Elinde Tutuyor

GOCYCLE, E-Bisiklet Yarışlarında Rekoru Elinde Tutuyor

GOCYCLE, E-Bisiklet Yarışlarında Rekoru Elinde Tutuyor

Gocycle G4, Britanya Grand Prix’sinin eski evi olan Brands Hatch’te ilk e-bisiklet tur rekorunu kırdı.

Gocycle, e-mobilite uzmanlarının Move Electric’in aynı anda yedi üretim EV rekoru kırdığını gören tamamen elektrikli bir muhteşem etkinliğin parçası olarak ünlü 1,2 millik Indy pistini 3 dakika 19 saniyede turladı. Elektrikli otomobil, elektrikli kamyonet, elektromod otomobil dönüşümü, elektrikli moped, elektrikli scooter ve elektrikli kaykay için de rekorlar kırıldı.

Move Electric’in rekor kıran başarısı, günümüzde elektrikli mobilitenin çeşitliliğini ve elektrikli araçların kapasitesini gözler önüne serdi.

Move Electric editörü James Attwood şunları söyledi: “E-mobilite geniş bir alan ve Move Electric, Touring Cars, Superbikes ve hatta geçmişte kullanılan asfaltta tur rekorları kırarak mevcut inanılmaz araç çeşitliliğini bize gösterdi. Aynı zamanda en son nesil elektrikli araçların ne kadar yetenekli, hızlı ve eğlenceli olabileceğini gösterdi.”

Gocycle G4, yerleşik çekiş kontrolü ve üstün kavrama için silika bileşiği ile MotoGP’den ilham alan dişli lastikler dahil olmak üzere otomotivden ilham alan tasarım özellikleriyle iyi bir donanıma sahip.Gocycle Mühendisi Tom Dowrick, rekor kıran tur için G4’ün ekipmanının ve güçlü G4driveTM elektrik motorunun yardımıyla gerçekleştiğini vurguladı.Gocycle’ın tescilli G4driveTM’i, daha fazla tork ve düşük hızda çalıştırma kapasitesi sunarken, yumuşak ve sessiz bir sürüş sağlıyor.

Gocycle Mühendisi Tom Dowrick şunları söyledi: “Gocycle e-bisikletimizle Brands Hatch’i gezmek harika bir deneyimdi, uzun süre hatırlayacağım bir şeydi. Böyle ikonik bir pistte ilk e-bisiklet tur rekorunu kırmak inanılmazdı. Aksi takdirde bu tepeler gerçek bir meydan okuma olacağından bir e-bisiklette olduğum için çok mutluyum.”

Bunları da beğenebilirsin