1,5 milyar Euro’nun üzerinde açıklanan e-mobilite fonu

Hollandalı danışmanlık EVBoosters, 201 / 1'de küresel e-mobilite yatırımları için fonlama raporunu yayınladı. İlk kilitlenme nedeniyle pazarın yavaşladığını görürken, şirketler özellikle bazı alışılmadık alanlarda anlaşmalar yapmaya devam ettiler.

E-hareketliliğe ilişkin girişimler, bu yılın ilk çeyreğinde 1,56 milyar dolar tutarında finansman anlaşması açıkladı. Önemli sayıda olmasına rağmen, şirketin Global E-Mobilite Fonu raporu açıklanan fonlamanın geçen yılın aynı dönemine göre% 18 azaldığını gösteriyor.

Ortalama işlem büyüklüğü ilk çeyrekte (yıllık% -21) daha düşük olarak açıklandı. Aynı zamanda, söz konusu tespit edilen işlemlerin toplam sayısı% 86 artmıştır. Artış, yavaş yavaş da olsa küresel bir kapanmaya girmesine rağmen, sektör için güçlü finansman iştahını vurguluyor.

Amerika Birleşik Devletleri finansman için en güçlü ülke olmayı sürdürdü, özellikle. anlaşmalar değerinde. Ancak Avrupa, ABD’yi anlaşma sayısı bakımından eşleştirdi. Çin, 4Ç / 2019’a kıyasla ivme kaybetti ve beşinci sırada yer aldı. Ayrıca, Avrupa’nın da tepki vermesi gerekmeden önce Coronavirus krizinin sert ve erken vurulması nedeniyle.

Bunları da beğenebilirsin