2022 Porsche Taycan Yeni Renk Seçenekleriyle Güncellenecek

Ufak dokunuşlarla yola devam edilen 2022 Porsche Taycan, satış rakamlarıyla markasının yüzünü güldürmeye devam edecek gibi görünüyor.

2022 Porsche Taycan Yeni Renk Seçenekleriyle Güncellenecek

Porsche Taycan ve Taycan Cross Turismo, 2021 yılı için güncelleme aldı. Modeller daha fazla menzil ve daha fazla renk seçeneğine kavuştu. Ayrıca yıl sonuna doğru araç tüm bayilerde satışa sunulacak.

Daha erken hızlı sarj

2021 Taycan, daha iyi termal yönetim ve şarj özelliğine sahip elektrikli bir aktarma organına mevcut. Öyle diyebiliriz ki, daha erken hızlı şarja izin vererek ve bunu daha yüksek bir şarj seviyesinde yaparak şarj sürelerini kısaltmak için pili ısıtan Turbo Şarj Planlayıcı’ya sahip olacak. Şirket, bu aşamada Taycan’ın ne kadar hızlı şarj edebileceği hakkında bir şey söylemedi. Ayrıca araç, daha iyi pil sıcaklığı regülasyonu adına elektrikli bileşenlerden daha fazla ısıyı toplayabilir.

Kendinizi bir renk cümbüşünün içinde bulmak istiyorsanız, yeni ve isteğe bağlı Paint to Sample ve Paint to Sample Plus paletleri sizi bekliyor. Paint to Sample, Moonlight Blue Metallic, Acid Green, Rubystar, Riviera Blue ve Viola Metallic gibi vintage esintili tonlar dahil 65 renk seçeneği bulunmakta. Paint to Sample Plus’ı seçerseniz istediğiniz bir renk tonu tarafınıza sağlanıyor.

Park asistanı özelliği

Taycan artık Remote Park Assist seçeneğine de sahip. Sistem, direksiyon başında sürücü olmadan otomobilin bir park yerine girmesine ya da park yerinden çıkmasına izin veriyor. Ayrıca paralel park etmeye konusunda da oldukça yetenekli. Araca sahip olduğunuzda bu özelliği aracın içinden etkinleştirebilir, araçtan inebilir ve kontrolü sisteme bırakabilirsiniz. Tabii bunların hepsini bir akıllı telefondan üzerinden yapabileceğinizi de hatırlatalım.

Bunları da beğenebilirsin