Cummins-Meritor’un Pozitif Balata Geri Çekme (PPR) sistemi

Orijinal ekipman ticari araç frenleri tedarikçisi Cummins-Meritor®, Pozitif Balata Geri Çekme (PPR) fren sisteminin piyasaya sürülmesiyle satış sonrası ürün yelpazesini genişlettiğini duyurdu. Patentli PPR teknolojisi, fren balatalarının diskten gelişmiş bir hızda geri çekilmesini sağlamak ve fabrika çalışma boşluğunu koruyarak fren sürtünmesini azaltmak için tasarlanmıştır.

Cummins-Meritor

Meritor’un Satış Sonrası iki yıllık garantisinden yararlanacak

Bir dizi test* sırasında, PPR teknolojisine sahip frenlerde, PPR teknolojisine sahip olmayan aynı frenlere kıyasla %71 oranında önemli bir sürtünme azalması kaydedilmiştir. Sürtünmedeki azalma, fren balatası ve disk ömrünün uzamasının yanı sıra yakıt verimliliğinin artmasını ve böylece CO2 emisyonlarının azalmasını sağlayabilir.

Cummins-Meritor Aftermarket PPR fren balatası kitleri Volvo ve Renault kamyon uygulamaları için tasarlanmıştır. Yeni PPR Balata kitleri, müşterilere mevcut araçlar için ürün avantajları sunan kullanıcı dostu bir güçlendirme çözümü sağlayacaktır. Yeni kitler Eylül 2023’ten itibaren Avrupa satış sonrası pazarına sunulacak ve Meritor’un Satış Sonrası iki yıllık garantisinden yararlanacak.

Cummins-Meritor Kıdemli İş Kolu Müdürü Andy Hill şunları söyledi: “Tutarlı sonuçlarla yüksek performans sağlayan yenilikçi ürünler yaratmaya kendimizi adamış durumdayız. PPR teknolojisi bu değerleri örneklemektedir. Meritor uygulamaları için türünün ilk örneği olan bu teknoloji, müşterilerimizin araçlarının uzun ömürlülüğünü ve verimliliğini artırmalarını sağlıyor.

“Önümüzdeki aylarda PPR’yi müşterilerimize tanıtmayı ve Cummins-Meritor Destination Zero stratejimizin bir parçası olarak daha yenilikçi ürünler geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Bunları da beğenebilirsin