Volvo EX90, 2023 Green GOOD DESIGN Awards’ın Kazananı Oldu

Tamamen elektrikli amiral gemisi SUV 2024 Volvo EX90, 2023 Green GOOD Design Awards'da ulaşım kategorisinde kazanan olarak kabul edildi.

Tamamen elektrikli amiral gemisi SUV 2024 Volvo EX90, 2023 Green GOOD Design Awards’da ulaşım kategorisinde kazanan olarak kabul edildi.

2024 Volvo EX90, sürücülerin artık pratiklik ile tam elektriklenme arasında karar vermesi gerekmediği anlamına gelen özel bir elektrikli platform üzerinde çalışıyor. 300 mile kadar egzoz borusu emisyonsuz sürüş menzili ve yaklaşık 30 dakikada %10-80 oranında şarj olma özelliği sunan Volvo EX90, elektrikli araç seçme seçeneğine sahip birey sayısını artırıyor.

Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ve The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies tarafından düzenlenen Green GOOD DESIGN ödülleri, en önemli yeni uluslararası ürünleri ve binaları ve küresel gelişime öncülük eden inşaat ve planlama projelerini vurgulamaktadır. Tamamen sürdürülebilir ve en yüksek iyi çevre standartları ile uyumlu bir tasarım. 32’den fazla ülkeden mimari, peyzaj mimarlığı, şehir planlama projeleri, ürün, ambalaj ve grafik tasarımları, dünyanın en önemli üreticilerini ve tasarım firmalarını ve önde gelen FORTUNE 500 şirketlerini temsil eden Green GOOD DESIGN 2023 ile ödüllendirildi. Amaç, dünya çapında daha sürdürülebilir tasarım ve çevre anlayışına katkı sağlamak.

2024 Volvo EX90 şu anda ABD’de volvocars.com/us adresinden ön siparişe açıldı. Amerika’ya bağlı tüm Volvo EX90 modellerinin Güney Karolina, Charleston’daki (Ridgeville) fabrikada üretilmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin