2024 Honda Prologue, Google yerleşik ve Android Auto™ ile Gelecek

Tam elektrikli Prologue, 2023 Honda Accord Touring hybrid’de piyasaya sürülen Google yerleşik özelliğini ve kablosuz Apple CarPlay uyumluluğunu entegre eden ilk Honda SUV. Tamamen yeni 2024 Prologue SUV olan Honda’nın ilk hacimli EV‘si, kablosuz Google1 yerleşik ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto™2 uyumluluğu ile müşterilere en son dijital hizmetler teknolojisi ve özelliklerini sunuyor. Tamamen elektrikli Honda Prologue, 2024’ün başlarında satışa çıkacak.

Honda Prologue

“Erişilebilir dijital hizmetleri sunmamıza olanak tanıyor”

Hareket halindeyken kesintisiz dijital hizmetler için 2024 Honda Prologue, 2023 Honda Accord Touring hybrid’de piyasaya sürülen yerleşik Google ile gelen ilk Honda SUV olacak. Tüm Prologue donanımlarında standarttır ve Google Asistan, Google Haritalar gibi uygulamaları ve Google Play’deki daha fazlasını içeriyor.

Amerikan Honda Motor Co., Inc. için Dijital Hizmet Geliştirme Başkan Yardımcısı Raj Manakkal, “Honda’nın Google ve Apple ile uzun süredir devam eden araç içi teknoloji işbirlikleri, müşterilerimize tamamen yeni 2024 Honda Prologue’un sahiplik deneyimini geliştirecek sezgisel ve erişilebilir dijital hizmetleri sunmamıza olanak tanıyor” dedi. EV sahiplerini maceralarında tutmak için geliştirilmiş olan Google Haritalar, şarj için optimize edilmiş rota planlaması ve seyahat süresini en aza indirmek için yol boyunca şarj istasyonları bulma imkanı sunar. Google Haritalar ayrıca hedefe ulaşmak için gereken şarj süresini tahmin edebilir ve hedef bir DC Hızlı şarj istasyonu olduğunda EV pilinin ön şartlandırmasını başlatabilir. Pil ön koşullandırma, hızlı şarj sürelerini kısaltarak müşterilerin yol maceralarına devam etmeleri için daha hızlı yola çıkmalarını sağlayabilir” dedi.

İşlevsellik ve kapasiteyi artıracak

Gömülü Google uygulamalarına ek olarak, 11 inçlik dijital sürücü enstrümantasyon ekranı, kablosuz Apple CarPlay özellikli 11,3 inçlik büyük bir orta dokunmatik ekran ve Android Auto™ uyumluluğu ve Honda’nın ilk cep tipi kablosuz akıllı telefon şarj cihazı. 7×3 inç baş üstü ekranı ve 12 hoparlörlü Bose premium ses sistemi mevcut olacak.

Honda Prologue, temel araç bilgisayar modüllerinde hızlı ve güvenli Over the Air (OTA) yazılım güncellemelerinden yararlanacak, işlevsellik ve kapasiteyi artıracak.

Bunları da beğenebilirsin